Oferim molt

més que cursos

en cursosdecatala.cat ens especialitzem en diferents disciplines lingüístiques de la llengua catalana, en les quals podeu trobar des de traduccions del castellà al català fins a classes oficials i certificades de llengua catalana.

Servei de correcció i d’assessorament lingüístic

Nosaltres ens encarreguem de realitzar correccions de diferents tipologies textuals (cartes, contes, novel·les, treballs acadèmics…), o també correccions en paper que necessitin ser revisades i corregides. També oferim el servei d’assessorament lingüístic personalitzat en funció de les necessitats específiques de cada empresa.

Servei de redacció

Realitzem redacció de contractes o certificats així com qualsevol document que necessiti ser redactat de manera correcta en l'idioma català.

Classes
particulars

Oferim el servei de classes particulars (presencials a Barcelona ciutat o virtuals) per a aquelles persones que requereixin una atenció més dedicada a l’aprenentatge de qualsevol disciplina lingüística o literària de la llengua catalana.

Servei de creació literària
a mida

Oferim un servei exclusiu i personalitzat d’assessorament en la creació literària a mida. Esteu fent haikús en català i en necessiteu una correcció mètrica? Us passa el mateix amb la creació de sonets en català? Esteu escrivint una novel·la i necessiteu un/a editor/a que us revisi la trama i l’esquelet? Heu escrit un conte i voleu matisar-ne l’enfocament? Si esteu creant literatura i necessiteu una ajuda, contacteu-nos.

Classes
reforç de logopèdia i de disfuncions lingüístiques

Oferim un servei personalitzat de logopèdia en llengua catalana per totes aquelles persones que tenen alguna dificultat en l’aprenentatge o bé en la producció de sons en llengua catalana. Si aquesta és la vostra realitat, mirarem d’ajudar-vos amb classes de reforç i exercicis personalitzats exclusius per a vosaltres.

Servei de personalització
de cursos online a mida

Teniu una necessitat exclusiva i voleu un curs fet a mida? Necessiteu un curs de fonètica teòrica que combini l’art del teatre, per exemple? Expliqueu-nos els vostres objectius i els continguts que necessiteu i mirarem de crear-vos un curs a la vostra mida.

Mostrari d’alguns
dels nostres projectes

Anterior
Pròxim

Aprèn Català amb nosaltres

Entrada a classes

nou Alumne