Estat actual
No inscrit
Preu
150
Començar

Curs de preparació al temari de les oposicions de secundària temes del 46 al 60

You are not yet enrolled in this course.

Descripció de el curs

El "Curs de català de suficiència. Nivell C1 (150 h) "es crea a partir de la necessitat dels estudiants de conèixer i perfeccionar els coneixements de llengua catalana. És per això que aquest curs es dirigeix a aquelles persones que volen aprendre la llengua catalana i hagin assolit el nivell B2.

El "Curs de català de suficiència. Nivell C1 (150 h) "disposa de tots els materials perquè l'alumnat sigui autodidacta: resums, esquemes, vocabulari, exercicis, 7 exàmens de nivell C1 amb solucions ...

Tots els materials han estat pensats a partir d'una teoria ben resumida i d'una pràctica proposta amb exemples correctament resolts. L'objectiu és que l'alumnat perfeccioni els coneixements de la llengua catalana de manera didàctica, divertida i pugui aprovar l'examen de nivell de C1 de català. Aprofita i matricula't en ella. Un curs excel·lent i innovador que t'ajudarà a avançar en els coneixements adquirits que té de la llengua catalana!

 

Resum

  • Durada: 12 setmanes (3 mesos)
  • Hores: 150 h
  • Preu: 250.00 €

Testimonis

Luis Santillana

Excel·lent curs molts exemple i exercicis que t'ajuden aprendre ràpid l'idioma ¡el recomano!

Contingut de el Curs

Quines característiques positives té aquest curs per a tu?

- Treball equilibrat i variat de les quatre habilitats lingüístiques de la llengua catalana reflectides després a l'examen: les receptives (llegir i escoltar) i les productives (escriure i parlar).

- Format virtual al teu ritme on vulguis i quan vulguis. Pots treballar en qualsevol horari del dia al llarg de la setmana tant de dilluns a divendres com al llarg de el cap de setmana, d'acord amb els horaris i disponibilitat de cada un.

- 100% aprovats en convocatòries anteriors seguint aquesta metodologia d'ensenyament-aprenentatge, basada amb els materials de llengua catalana de la professora Sara Marugan Oliva.

- Correccions personalitzades de cada exercici, espai de consulta virtual i fòrum disponible les 24 hores.

- Subministrament de materials d'extensió opcionals si el professorat avalua la millora i el progrés de l'alumne.

- Personal docent altament qualificat i amb gran experiència en la docència de llengües en diferents nivells educatius.

Quin format té el curs?

  • Accés a la plataforma web les 24 hores.
  • Resposta als teus dubtes en una màxim de 24 hores.
  • Cada apartat de 25 hores superades compta amb una proposta de redacció que caldrà serà enviada com a tasca a l'equip docent.
  • L'equip docent la revisarà i l'alumne / a rebrà la correcció en un termini de 48 hores.
  • 35 mòduls dividits en 12 setmanes, tots amb exercicis diversos inclosos amb les solucions.
  • Novetat: quan hi hagi programada una sessió setmanal amb exercicis d'expressió oral, no cal estar connectat a una hora i espai concrets, atès que cada estudiant pot registrar les seves respostes de veu i enviar com a tasca quan trobi el moment per fer-ho al llarg de la setmana.  A continuació, l'equip docent revisarà el seu contingut i procedirà a la seva correcció tant quantitativament com qualitativament amb comentaris de millora i progrés.

Quina és la durada de el curs?

El curs té una durada de 12 setmanes i s'inclouen 35 mòduls amb diferents tipus d'exercicis i treball focalitzat d'alguna de les habilitats de l'examen. En el disseny de el curs, s'ha tingut en compte que cada persona té una rutina diferent de treball, que combina amb la seva família i, per tant, s'ha volgut trobar un equilibri amb el curs i el seu assoliment satisfactori en tot moment.

Quin és el preu de el curs?

El curs té un preu únic de 250.00 € amb tot inclòs (accés a la plataforma web a qualsevol hora del dia i des de qualsevol lloc, activitats i models d'exàmens oficials, correcció personalitzada i espais de dubtes i consulta permanent al llarg de l'transcurs de l' curs).

Quina és la forma de pagament?

El curs es pot pagar mitjançant transferència bancària, Bizum o Paypal. A continuació es rebrà un correu de benvinguda de el curs de C1 amb la factura emesa de el mateix pagament i s'obrirà l'accés a campus virtual. Prèviament, caldrà que es registra a el mateix curs amb les seves dades i generi una contrasenya per entrar. Nosaltres validarem l'accés un cop comprovat el pagament.

Anima't aprendre català
d'una manera fàcil i divertida

Entrada a classes

nou Alumne